GLAMOUR CASES cahya

Pemasok lampu dekorasi sing dipimpin Glamour duwe luwih saka 300 staf lan atusan set mesin canggih, kabeh pekerjaan pengelasan lan perakitan ditindakake kanthi mesin. Kita duwe kemampuan kanggo ngirim luwih saka 30 kontaner saben sasi, supaya kita bisa nangani pesenan gedhe luwih gampang. Produsen lampu dekorasi sing dipimpin Glamour duwe kemampuan produksi sing kuat supaya output saben wulan bisa dadi 1 yuta meter Led tali lampu, 100 ewu set Led string light, 600 ewu pcs Led bolam, 15 ewu motif Led.

  • <p>Pengalaman</p>

    Pengalaman

    Luwih saka 19 taun pengalaman industri ekstensif

  • <p>Teknologi</p>

    Teknologi

    Teknologi unggulan industri&peralatan produksi majeng kanthi otomatis

  • <p>Kualitas<br></p>

    Kualitas

    kontrol kualitas unggul&sertifikat global lengkap

  • <p>Kapasitas<br></p>

    Kapasitas

    50000㎡ skala produksi&efficiency banget

KONTAK KITA

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing wangun kontak supaya kita bisa ngirim penawaran free kanggo sawetara saka sudhut designs kita!

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa