KASUS
Glamour wis luwih saka 300 Staff lan atusan pesawat saka mesin majeng, kabeh welding lan assembling proyek rampung dening mesin. Kita duwe kemampuan kanggo ngirim luwih saka 30 kontaner saben sasi, supaya kita bisa nangani pesenan gedhe luwih gampang.
Glamour nduweni kemampuan produksi kuwat sing output saben wulan kita bisa minangka 1 yuta meter Led tali lampu, 100 ewu set Led string cahya, 600 ewu pcs Led bolam, 15 ewu Led motif.
Waca liyane
Produsen lampu motif sing dipimpin profesional sing paling apik

Produsen lampu motif sing dipimpin profesional sing paling apik

Glamour nggunakake macem-macem jinis lampu LED kanggo dekorasi Acara Natal, kalebu lampu senar LED, lampu tali LED, lampu motif LED, lampu strip LED lan liya-liyane.Fokus glamor kanggo nyedhiyakake lampu LED berkualitas tinggi kanggo pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem proyek.
Lampu Natal Spanyol Lampu Motif LED Tampilake Supplier Proyek ruangan& produsen | GLAMOUR

Lampu Natal Spanyol Lampu Motif LED Tampilake Supplier Proyek ruangan& produsen | GLAMOUR

Iki minangka proyek salah sawijining klien ing Spanyol. Pelanggan koperasi kita minangka perusahaan kontraktor gedhe.Jinis utama aplikasi produk kita ing proyèk ruangan gedhe-ukuran nuduhake, kayata pusat komersial, kothak gedhe, lan lurung-lurung utama.Akeh produk lampu senar LED, lampu tali LED lan lampu motif LED lan lampu liyane digunakake ing pertunjukan lampu iki.Pelanggan kita milih lampu motif LED utamane amarga efek sing apik lan kualitase. Kita nggunakake LED kualitas paling dhuwur, sing nggawe efek lan umur dawa.Kita nggunakake bahan-bahan sing ramah lingkungan sing berkualitas tinggi ing bahan mentah, sing ora mung nggawe produk luwih awet, nanging uga ora ngrusak lingkungan.Tingkat anti banyu IP65 ndadekake lampu motif LED bisa digunakake ing njaba ruangan lan ing cuaca sing ekstrem.Tim teknik profesional mesthekake yen saben lampu motif LED bakal ngalami tes sing ketat sadurunge dikirim.Lampu motif LED ruangan kita nggunakake struktur desain sing bisa dicopot, sing ngirit volume kemasan lan nyuda biaya transportasi. Iku uga gampang kanggo nginstal lan bisa didandani kanggo njamin safety.Kamar pangiriman 50,000 meter persegi lan luwih saka 1,000 karyawan njamin kapasitas produksi sing gedhe lan bisa nyukupi kabutuhan lan wektu pangiriman pelanggan.
Proyek Lampu Natal Kanada saka Supplier Lampu Glamour& produsen | GLAMOUR

Proyek Lampu Natal Kanada saka Supplier Lampu Glamour& produsen | GLAMOUR

Proyek Lampu Natal Kanada saka Supplier Lampu Glamour& produsen | GLAMOUR
Proyek Pencahayaan Kolombia kanthi nggunakake lampu motif LED Produk | GLAMOUR

Proyek Pencahayaan Kolombia kanthi nggunakake lampu motif LED Produk | GLAMOUR

Iki minangka proyek salah sawijining klien ing Columbia.Akeh produk lampu senar LED, lampu tali LED lan lampu motif LED lan lampu liyane digunakake ing pertunjukan lampu iki.Kita kerja bareng karo akeh perusahaan lampu sing misuwur ing saindenging jagad.
PRODUK

Glamour duwe telung seri produk utama, lampu hiasan LED, lampu strip SMD lan produk iluminasi.

Lampu dekorasi LED Glamour diakoni minangka produk dhuwur ing industri lampu hiasan.

Kategori produk kalebu lampu tali sing dipimpin, lampu senar sing dipimpin, lampu motif dipimpin, bohlam hiasan lan produk dekoratif sing dikontrol cerdas.

Produk Glamour SMD kalebu lampu strip LED Dimetrik, lampu strip LED Ultra Soft, lampu strip LED Crystal Jade lan led neon flex. Lembut lan radius lentur sing cilik banget minangka ciri unik produk Glamour SMD.

Produk Glamour Illumination kalebu lampu panel terpadu aluminium-plastik minangka produk lampu njero ruangan, lampu jalan, lampu banjir minangka produk lampu ruangan, lan lampu jalan surya, lampu banjir minangka produk energi anyar.

Waca liyane
Lampu Dekorasi LED Kualitas Tinggi Grosir-GLAMOR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.

Lampu Dekorasi LED Kualitas Tinggi Grosir-GLAMOR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.

Lampu hiasan LED Glamour wis ana ing industri sajrone 18 taun. Kategori produk kami kalebu lampu string LED, lampu tali LED, lentur neon LED, lampu strip SMD, bolam LED, lampu motif LED dll. Produk utama wis entuk CE, GS, CB, UL, cUL, ETL, CETL,GLAMOR HighQuality LED Dekorasi Lampu Grosir-GLAMOR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.,Glamor wis entuk luwih saka 30 paten nganti saiki
Pabrik Lampu Strip LED paling apikPrice-GLAMOR

Pabrik Lampu Strip LED paling apikPrice-GLAMOR

Lampu Strip LED Glamour minangka generasi anyar saka Lampu Strip LED tradisional.Iku solves lampu bagean unit mati lan PCB wrinkle masalah.Iku dandan kualitas gedhe sing mbantu kita menang akeh pesenan lan reputasi.Struktur interior khusus ndadekake luwih fleksibel lan stabil tinimbang sadurunge.Kita wis entuk CE, CB, GS, RoHs, REACH, UL, cUL, ETL, cETL etc.
cahya surya

cahya surya

Glamour Desain anyar cahya ruangan- sale panas&kualitas dhuwur-All In One Solar Street Light - SL01 Series1. Monocrystalline Silicone Solar Panel, wektu pangisian daya super cepet ing 6-8 jam;2. MPPT Solar Charge, kerja 10-12 jam;3. 130lm / W Efisiensi lumen dhuwur;4. Kontrol Sensor PIR, kisaran induksi 6-8M;5. Remote kontrol, kontrol cahya utawa kontrol PIR kasedhiya;6. Waterproof IP65, ora instalasi kabel.7. prices Banget Competitive.8,5 pcs / karton;9. Kanthi manual;10. Dirancang kothak utama lan kartonGaransi 11,2 taun
Lampu Glamour- Produk Cahya Indoor

Lampu Glamour- Produk Cahya Indoor

Glamour kondhang minangka Produsèn Pemimpin panel plastik terpadu cahya ing China, iku dhuwur suhu resistance omah plastik lan piring aluminium kanggo boros panas, Kripik LED kualitas dhuwur lan solusi driver majeng. Kabeh lampu Panel Glamour kita minangka cetakan pribadi lan produk lampu sing dipatenkan.Lampu Glamour- Produk Lampu njero ruangan utamane lampu panel LED terintegrasi kanthi lampu sisih lan lampu mburi;, loro panel recessed lan permukaan kasedhiya:Kanggo lampu sisih, kita duwe SPL&Seri SPF, NPL&NSF seri,;Kanggo lampu mburi, kita duwe ADL&Seri ADS, seri DLC, seri EDL lan seri RDL;Kajaba iku, seri ADL minangka desain luwes sing bisa dipotong;SPL, DLC& Seri EDL minangka desain 2 ing 1, gampang ngganti recessed menyang permukaan dipasang.

Profil Perusahaan

Founded in 2003, Glamour wis setya riset, produksi lan dodolan lampu hiasan LED, lampu omah, lampu arsitektur ruangan lan lampu werna wiwit ngadeg.


Dumunung ing Zhongshan City, Provinsi Guangdong, China, Glamour nduweni taman produksi industri modern 40.000 meter persegi, kanthi luwih saka 1.000 karyawan lan kapasitas produksi saben wulan 90 kontaner 40FT.


Kanthi pengalaman cedhak 20 taun ing lapangan LED, upaya sing terus-terusan saka wong Glamour& dhukungan pelanggan domestik lan luar negeri. Minangka produsen lan pemasok lampu dekorasi LED, Glamour wis dadi pimpinan industri lampu dekorasi LED. Glamour wis ngrampungake rantai industri LED, ngumpulake macem-macem sumber daya utama kayata chip LED, enkapsulasi LED, manufaktur lampu LED, manufaktur peralatan LED.& riset teknologi LED.


Kabeh produk Glamour yaiku GS, CE, CB, UL, cUL, ETL, CETL, SAA, RoHS, REACH disetujoni. Kangge, Glamour wis entuk luwih saka 30 paten nganti saiki. Glamour ora mung supplier qualified saka pamaréntah China, nanging uga supplier Highly dipercaya saka akeh perusahaan internasional kondhang saka Eropah, Jepang, Australia, Amerika Utara, Timur Tengah etc.

KONTAK KITA
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan