Produk
Glamour duwe telung seri produk utama, lampu hiasan dipimpin, lampu jalur SMD lan produk katerangan.
Lampu dekorasi glamor dipenuhi minangka produk paling dhuwur ing industri cahya hiasan.
Kategori produk kalebu lampu tali sing dipimpin, lampu senar dipimpin, lampu motif LED, bolam hiasan lan produk sing dikontrol cerdas.
Produk glamor smd kalebu lampu led sing dicelup, lampu jeruk ebet, lampu lilat jade kristal lan dipimpin neon fleksibel. Kekurangan lan radius sing paling cilik banget yaiku karakteristik glamor smd produk.
Produk katerangan glamor kalebu lampu panel integrasi aluminium-plastik minangka produk lampu njero ruangan, lampu banjir minangka produk lampu ruangan, lan lampu jalan surya, lampu banjir minangka produk energi anyar.
Waca liyane
Lampu Dekorasi LED

Lampu Dekorasi LED

Lampu hiasan Glamour LED wis 18 taun ing industri kasebut. Kategori produk kita kalebu lampu senar LED, lampu tali LED, lampu neon LED, lampu jalur SMD, lampu LED, lampu motif LED dll. Produk utama wis entuk CE, GS, CB, UL, cUL, ETL, CETL,
Lampu Strip LED

Lampu Strip LED

Lampu Strip Glamour LED tansah fokus ing dandan lan jaminan kualitas. Kinerja sing apik banget wis menang akeh reputasi lan pesenan ing saindenging jagad. Kita pracaya mung "cahya kualitas" sing bisa njamin "urip kualitas".
Lampu solar

Lampu solar

Produk energi anyar utamane kita fokus ing kabeh seri siri lampu lilin lampu SL01, cerdas, lan energi.
Product Lampu Jero ruangan

Product Lampu Jero ruangan

Produk lampu njero ruangan Glamor utamane terpadu cahya LED panel kanthi lampu sisih lan lampu mburi; Sisih sisih kita duwe seri SPL, NPL lan NSF, lampu mburi kita duwe seri ADL, seri DLC, seri EDL lan seri RDL; Kajaba iku, kanggo seri ADL, desain laras sing bisa dipotong; SPL, DLC & seri EDL yaiku 2 ing 1 desain, gampang diganti kanthi resessed menyang permukaan dipasang.
Profil Perusahaan
Diadegake ing taun 2003, glamor wis setya karo riset, produksi lan dodolan lampu hiasan sing dipimpin, lampu omah, lampu omah, lampu arsitektur ruangan lan lampu jalanan wiwit panyiapan.

Dumunung ing kutha Zhongshan, Provinsi Guangdong, China, Glamo, Glamour duwe 40.000 karyawan sing luwih saka 1.000 lan kapasitas produksi saben wulan 90 kontaner.

Kanthi cedhak pengalaman 20 taun sing dipimpin, usaha glamor wong-wong glamor& Dhukungan para pelanggan lan ing luar negeri, glamor wis dadi pimpinan industri lampu hiasan sing dipimpin. Glamor wis rampung rantai industri LED, ngempalaken macem-macem sumber preponderant kayata chip sing dipimpin, dipimpin encapsulasi, manufaktur lampu LED, Peralatan LED& Penelitian teknologi LED.

Kabeh produk glamor yaiku GS, CE, CB, Ul, Cul, etl, cetl, saa, rohs, tekan disetujoni. Kangge, glamor duwe luwih saka 30 paten nganti saiki. Glamour ora mung supplier pemasok saka China, nanging uga supplier China sing dipercaya karo perusahaan internasional sing kondhang saka Eropa, Jepang, Australia, Amerika Utara, Timur Tengah.
Hubungi kita
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing Formulir kontak supaya kita bisa ngirim sampeyan kutipan gratis kanggo rancangan!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa