& PRODUK
Glamour duwe telung seri produk utama, lampu dekoratif LED, lampu strip SMD lan produk pencahayaan.
Lampu hias LED Glamour diakoni minangka produk mewah ing industri cahya dekorasi.
Kategori produk kalebu lampu tali led, lampu senar led, lampu motif led, bolam dekoratif lan produk dekoratif sing dikontrol cerdas.
Produk SMlam Glamour kalebu lampu strip dipimpin Dimetric, lampu strip sing dipimpin Ultra Soft, lampu strip dipimpin Crystal Jade lan neon flex. Lembut lan radius lentur sing sithik banget minangka ciri khas produk SMlam Glamour.
Produk Glamour Illumination kalebu lampu panel terpadu aluminium-plastik minangka produk pencahayaan ruangan, lampu jalan, lampu banjir minangka produk pencahayaan ruangan, lan lampu jalan surya, lampu banjir minangka produk energi anyar.
Waca liyane
Lampu Dekorasi LED

Lampu Dekorasi LED

Lampu hiasan Glamour LED wis 18 taun ing industri kasebut. Kategori produk kita kalebu lampu senar LED, lampu tali LED, lampu neon LED, lampu jalur SMD, lampu LED, lampu motif LED dll. Produk utama wis entuk CE, GS, CB, UL, cUL, ETL, CETL,
2020/07/07
Lampu Strip LED

Lampu Strip LED

Lampu Strip Glamour LED tansah fokus ing dandan lan jaminan kualitas. Kinerja sing apik banget wis menang akeh reputasi lan pesenan ing saindenging jagad. Kita pracaya mung "cahya kualitas" sing bisa njamin "urip kualitas".
2020/07/07
Lampu solar

Lampu solar

Produk energi anyar utamane kita fokus ing kabeh seri siri lampu lilin lampu SL01, cerdas, lan energi.
2020/07/07
Product Lampu Jero ruangan

Product Lampu Jero ruangan

Produk lampu njero ruangan Glamor utamane terpadu cahya LED panel kanthi lampu sisih lan lampu mburi; Sisih sisih kita duwe seri SPL, NPL lan NSF, lampu mburi kita duwe seri ADL, seri DLC, seri EDL lan seri RDL; Kajaba iku, kanggo seri ADL, desain laras sing bisa dipotong; SPL, DLC & seri EDL yaiku 2 ing 1 desain, gampang diganti kanthi resessed menyang permukaan dipasang.
2020/07/13
Tim lan Peralatan Profesional
Luwih saka 30 insinyur senior lan desainer sing makarya ing Glamour saiki. Dilengkapi peralatan eksperimen canggih, kita wis ngrancang lan ngrancang serangkaian produk terkemuka ing industri sing memenuhi macem-macem syarat kanggo macem-macem pelanggan saka macem-macem wilayah lan negara, lan entuk udakara 80 paten nganti saiki.

Glamour uga duwe rangkaian lini produksi kanthi otomatis, kayata mesin las otomatis, mesin pengisi lem, mesin perakitan, mesin SMT, mesin ekstrusi, mesin pemotong, mesin uji sepuh lan luwih saka 300 set peralatan uji coba sing bisa njamin kita kuwat kapasitas produksi kanggo nangani akeh pesanan kanthi gampang saka merek terkenal ing saindenging jagad.
Profil Perusahaan
Diadegake ing taun 2003, Glamor wis setya ing riset, produksi lan penjualan lampu dekoratif LED, lampu perumahan, lampu arsitektur ruangan lan lampu jalan wiwit didegake.

Dumunung ing Kutha Zhongshan, Provinsi Guangdong, China, Glamour duwe taman produksi industri modern 40.000 meter persegi, kanthi luwih saka 1.000 karyawan lan kapasitas produksi saben wulan 90 kontainer 40FT.

Kanthi pengalaman meh 20 taun ing lapangan LED, upaya terus-terusan wong Glamour& dhukungan saka para pelanggan domestik lan luar negeri, Glamour wis dadi pimpinan industri lampu dekorasi LED. Glamour wis ngrampungake rantai industri LED, nglumpukake macem-macem sumber daya preponderan kayata chip LED, enkapsulasi LED, manufaktur lampu LED, manufaktur peralatan LED
Riset teknologi LED.

Kabeh produk Glamour yaiku disetujoni GS, CE, CB, UL, cUL, ETL, CETL, SAA, RoHS, REACH. Sementara, Glamour entuk luwih saka 30 paten nganti saiki. Glamour ora mung pemasok pamrentah China sing mumpuni, nanging uga pemasok sing dipercaya banget saka akeh perusahaan internasional terkenal saka Eropa, Jepang, Australia, Amerika Utara, Timur Tengah lsp.
GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese