Produk

Lampu Dekorasi LED
Lampu Dekorasi LED
Lampu hiasan Glamour LED wis 18 taun ing industri kasebut. Kategori produk kita kalebu lampu senar LED, lampu tali LED, lampu neon LED, lampu jalur SMD, lampu LED, lampu motif LED dll. Produk utama wis entuk CE, GS, CB, UL, cUL, ETL, CETL,
Lampu Strip LED
Lampu Strip LED
Lampu Strip Glamour LED tansah fokus ing dandan lan jaminan kualitas. Kinerja sing apik banget wis menang akeh reputasi lan pesenan ing saindenging jagad. Kita pracaya mung "cahya kualitas" sing bisa njamin "urip kualitas".
Lampu solar
Lampu solar
Produk energi anyar utamane kita fokus ing kabeh seri siri lampu lilin lampu SL01, cerdas, lan energi.
Product Lampu Jero ruangan
Product Lampu Jero ruangan
Produk lampu njero ruangan Glamor utamane terpadu cahya LED panel kanthi lampu sisih lan lampu mburi; Sisih sisih kita duwe seri SPL, NPL lan NSF, lampu mburi kita duwe seri ADL, seri DLC, seri EDL lan seri RDL; Kajaba iku, kanggo seri ADL, desain laras sing bisa dipotong; SPL, DLC & seri EDL yaiku 2 ing 1 desain, gampang diganti kanthi resessed menyang permukaan dipasang.
Lampu LED DL45
Lampu LED DL45
Lampu LED: 1. Gampang kanggo nginstal lan panggantos. 2. Konsumsi daya sing kurang lan energi. 3. tutup sing semprotan lan warna-warni kasedhiya kabeh. 4. Iki bisa digunakake kanggo omah, pesta, bar, klub, pasar super, bangunan kantor, hotel, kamar pertunjukan, hiasan jendhela. 5. Yen gabung karo lampu sabuk, bisa ditrapake kanthi ukuran gedhe motif kanggo dekorasi dalan, nuduhake apik lan mulya. 6. persetujuan CE
Dual Werna Warna Dual kualitas-Abang-Grosir - Grosir ijo - Glamor Optoelectronics Technology co., Ltd.
Dual Werna Warna Dual kualitas-Abang-Grosir - Grosir ijo - Glamor Optoelectronics Technology co., Ltd.
Grosir Warna Isicle Cahaya Grosir Grosir Grosir Glamor Optoelectronics Co., Ltd.
Tali Skipping Challed !! Kita nggunakake Glamour Led Lampu Strip kanggo nyoba kualitase
Tali Skipping Challed !! Kita nggunakake Glamour Led Lampu Strip kanggo nyoba kualitase
Tali Skipping Challed !!1. PCB sing kuwat sing bisa terus-terusan stroked2. Induksi Pvc sing awet nganggo anti banyu anti banyu3. output lumen sing dhuwur kanthi bosok entheng sawise nggunakake suwe
Seri Lampu Motif Street
Seri Lampu Motif Street
Jalan Motif Light Series.Kanggo ngasilake kelas siji, buruh kita ngetrapake bahan mentah sing unggul.
-20 ℃ tantangan !!! Glamour Led Strip LED bisa mlaku ing kahanan cuaca sing nemen
-20 ℃ tantangan !!! Glamour Led Strip LED bisa mlaku ing kahanan cuaca sing nemen
-20 ℃ tantangan !!! Seri LED Kristal Games LED bisa digunakake ing kahanan cuaca sing ekstrem, -20 ℃ 50 ℃Sampurna kanggo dekorasi ruangan, anti banyu anti banyu, bahan pvc grapyakSade panas ing negara Eropa, kanthi CE, CB etc.Informasi luwih lengkap babagan panyuwunan.
Penjualan Lampu Rumah Sakit Profesional kanthi Profesional Kanthi Produsen Kontrol swara
Penjualan Lampu Rumah Sakit Profesional kanthi Profesional Kanthi Produsen Kontrol swara
Glamour SALE RUMDER RUCB Smart Rock kanthi Produsen Kontrol Voice, Glamor nduwe 40,000 taman produksi 400 meter, kanthi luwih saka 1.000 karyawan lan kapasitas produksi saben wulan 90 kontaner.
Pabrik Lampu Motif kualitas paling apik
Pabrik Lampu Motif kualitas paling apik
Glamour sing paling apik LED Cahaya Pabrik, Glamour ora mung supplier saka pamrentah China, nanging uga supplier China sing dipercaya saka pirang-pirang perusahaan internasional sing misuwur saka Eropa, Australia, Amerika Utara, Timur Tengah.
Lampu String Karet Ungu Best Kanthi Twinkle Company - Glamour
Lampu String Karet Ungu Best Kanthi Twinkle Company - Glamour
Glamour Best Ungruk Karet Celana Karet Kanthi Kembar Company - Glamour, Glamour duwe luwih saka 30 paten nganti saiki
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa