Produk

Lampu hias LED asring digunakake ing dekorasi terraces, pesta, njobo lan tembok, lan digunakake digunakake ing macem-macem industri. Amarga lampu hias LED sugih ing werna, hemat energi lan awet, padha mboko sithik dadi pilihan populer kanggo dekorasi ing macem-macem industri. Saiki, kita mlaku-mlaku ing dalan, lan kita bisa ndeleng lampu LED hiasan kanggo ruangan ing endi wae. Utamane lampu hias senar LED ing wit-witan, lan lampu hias senar peri mesh net LED minangka garis sing apik ing wayah wengi.


GLAMOUR Grosir macem-macem jinis lampu hias LED, kalebu lampu hias ruangan LED, lampu hiasan tembok LED, lampu hias njero ruangan LED, lampu hias gantung LED, lampu hias langit-langit LED, lan sapiturute. Kita wis spesialisasine ing produksi lan riset lampu hias LED kanggo 18 taun lan tansah nggunakake bahan baku kualitas paling dhuwur kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi lampu dekoratif LED lampu Strip LED paling apik.

Lampu Dekorasi LED Kualitas Tinggi Grosir-GLAMOR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.
Lampu Dekorasi LED Kualitas Tinggi Grosir-GLAMOR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.
Lampu hiasan LED Glamour wis ana ing industri sajrone 18 taun. Kategori produk kami kalebu lampu string LED, lampu tali LED, lentur neon LED, lampu strip SMD, bolam LED, lampu motif LED dll. Produk utama wis entuk CE, GS, CB, UL, cUL, ETL, CETL,GLAMOR HighQuality LED Dekorasi Lampu Grosir-GLAMOR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.,Glamor wis entuk luwih saka 30 paten nganti saiki
Pabrik Lampu Strip LED paling apikPrice-GLAMOR
Pabrik Lampu Strip LED paling apikPrice-GLAMOR
Lampu Strip LED Glamour minangka generasi anyar saka Lampu Strip LED tradisional.Iku solves lampu bagean unit mati lan PCB wrinkle masalah.Iku dandan kualitas gedhe sing mbantu kita menang akeh pesenan lan reputasi.Struktur interior khusus ndadekake luwih fleksibel lan stabil tinimbang sadurunge.Kita wis entuk CE, CB, GS, RoHs, REACH, UL, cUL, ETL, cETL etc.
cahya surya
cahya surya
Glamour Desain anyar cahya ruangan- sale panas&kualitas dhuwur-All In One Solar Street Light - SL01 Series1. Monocrystalline Silicone Solar Panel, wektu pangisian daya super cepet ing 6-8 jam;2. MPPT Solar Charge, kerja 10-12 jam;3. 130lm / W Efisiensi lumen dhuwur;4. Kontrol Sensor PIR, kisaran induksi 6-8M;5. Remote kontrol, kontrol cahya utawa kontrol PIR kasedhiya;6. Waterproof IP65, ora instalasi kabel.7. prices Banget Competitive.8,5 pcs / karton;9. Kanthi manual;10. Dirancang kothak utama lan kartonGaransi 11,2 taun
Lampu Glamour- Produk Cahya Indoor
Lampu Glamour- Produk Cahya Indoor
Glamour kondhang minangka Produsèn Pemimpin panel plastik terpadu cahya ing China, iku dhuwur suhu resistance omah plastik lan piring aluminium kanggo boros panas, Kripik LED kualitas dhuwur lan solusi driver majeng. Kabeh lampu Panel Glamour kita minangka cetakan pribadi lan produk lampu sing dipatenkan.Lampu Glamour- Produk Lampu njero ruangan utamane lampu panel LED terintegrasi kanthi lampu sisih lan lampu mburi;, loro panel recessed lan permukaan kasedhiya:Kanggo lampu sisih, kita duwe SPL&Seri SPF, NPL&NSF seri,;Kanggo lampu mburi, kita duwe ADL&Seri ADS, seri DLC, seri EDL lan seri RDL;Kajaba iku, seri ADL minangka desain luwes sing bisa dipotong;SPL, DLC& Seri EDL minangka desain 2 ing 1, gampang ngganti recessed menyang permukaan dipasang.
RGB Silicone LED strip light 60 led/m IP68 5m/10m remote control
RGB Silicone LED strip light 60 led/m IP68 5m/10m remote control
Strip LED silikon RGB saiki dadi tren amarga IP68 anti banyu sing ora ditandingi, lan kualitas produk sing unggul.Silikon wis kapenuhan ing kabèh cahya Strip, supaya minangka kanggo nambah waterproofness lan ngluwihi umur layanan.Kita duwe rong pilihan kanggo jinis iki, siji yaiku 30 led / m, lan liyane yaiku 60 led / m.Apa sing ndadekake kita beda?1.     5 meter/10 meter saben paket, paket kothak werna uga kasedhiya kanggo eceran.2.     Bengkel SMT tanpa bledug, garis aliran otomatis, lan laboratorium uji njamin kualitase3.     Layanan tanpa kuwatir kanggo manufaktur, klaim khusus, sawise dodolan, lsp.4.     19 taun pengalaman, 50.000㎡ pabrik, lan 1000+ buruh profesional5.     Sampel gratis kasedhiya
Produsen introduksi lampu jalan surya Glamour Custom Saka China | GLAMOUR
Produsen introduksi lampu jalan surya Glamour Custom Saka China | GLAMOUR
Ing video iki, kita bakal nuduhake lampu jalan surya kita. Kita wis darmabakti kanggo industri katerangan luwih saka 18 taun.Kita duwe akeh kaluwihan ing manufaktur jinis iki. Ayo goleki.
Rilis anyar RGB nguber lampu strip LED saka supplier lan pabrikan | GLAMOR Cahya
Rilis anyar RGB nguber lampu strip LED saka supplier lan pabrikan | GLAMOR Cahya
Rilis anyar RGB nguber lampu strip LED saka supplier lan pabrikan | GLAMOR Cahya
Lampu LED DL45 Kab
Lampu LED DL45 Kab
Lampu LED: 1. Gampang kanggo instalasi lan panggantos. 2. konsumsi daya Low lan energi-irit. 3. Transparan, frosted lan tutup warni kabeh kasedhiya. 4. Bisa digunakake kanggo omah, pesta, bar, klub, pasar super, gedung kantor, hotel, ruang pameran, dekorasi jendela. 5. Yen digabungake karo lampu sabuk, bisa ditrapake kanggo skala gedhe motif kanggo dekorasi werna, nuduhake nggantheng lan mulya. 6. persetujuan CE
IP65 180LEDs Silicone Tube Fleksibel LED Strip Light High Lumen High Quality
IP65 180LEDs Silicone Tube Fleksibel LED Strip Light High Lumen High Quality
Deskripsi Produk:1. IP65 anti banyu3. Kinerja anti-kuning sing apik4. Tahan kanggo suhu dhuwur lan kurang5. Properti tahan korosi sing apikKeuntungan Produksi:1. Kinerja tahan UV sing apik banget& anti-kuning sawise nggunakake dangu2. Tahan karat sing kuat, sifat kimia sing stabil, ora gampang diurai3. Resistance cuaca sing luar biasa, bisa njaga status alus lan fleksibel antarane -50-150 derajat4. Konduktivitas termal apik& boros panas apikKaluwihan Layanan:1. Werna lan ukuran layanan selaras kasedhiya. Kita bakal nanggapi kanthi cepet lan menehi solusi kanthi cepet.2. We nyedhiyani layanan technical support cocog, yen sampeyan duwe masalah produk kita.3. Tim insinyur profesional kita bisa nyedhiyakake layanan pangembangan produk kanggo entuk kabutuhan sampeyan
Kasus Spanyol Lampu Natal Lampu Motif LED Show IP65 Supplier Proyek Outdoor& produsen | GLAMOUR
Kasus Spanyol Lampu Natal Lampu Motif LED Show IP65 Supplier Proyek Outdoor& produsen | GLAMOUR
Deskripsi Produk:Iki minangka salah sawijining proyek lampu ing Spanyol. Klien nggunakake produk lampu LED kanggo dekorasi kabeh dalan, sing nggawe atmosfer festival sing apik ing proyek iki.Sampeyan bisa ndeleng manawa akeh produk kita digunakake ing plece iki, kalebu lampu senar LED, lampu tali LED, lampu motif LED lan prodcuts liyane.Utamane produk lampu motif jalanan LED sing paling apik, sing nduweni akeh gaya lan desain kayata Ball Natal, kembang, bintang, kepingan salju lan liya-liyane.Dheweke ngliwati dalan, nggawe kabeh dalan dadi urip.Glamour wis dadi pimpinan ing pasar lampu hias LED, kanthi pengalaman 20 taun ing sektor kasebut, tim desain sing apik, buruh sing duwe bakat, lan sistem kontrol kualitas produk sing ketat. Lampu motif LED Glamour narik inspirasi kreatif saka macem-macem budaya lan tema, sing ngasilake luwih saka 400 desain anyar sing dilindhungi paten saben taun. Lampu motif glamor kanthi nimbang skenario panggunaan, kalebu seri Natal, seri Paskah, seri Halloween, seri liburan khusus, seri bintang berkilau, seri salju, seri bingkai foto, seri cinta, seri samudra, seri kewan, seri musim semi, seri 3D, dalan seri pemandangan, seri mall blanja, lan sapiturute Sauntara, Glamour terus ngembangaken struktur, materi, proses Manufaktur, lan proses packaging lampu motif kanggo nambah kepuasan pelanggan lan biaya kapal murah, kang wis entuk pujian saka macem-macem kontraktor engineering, grosir lan pengecer
Glamour Lighting Natal dekorasi lampu motif LED workshop introduksi Supplier& produsen | GLAMOUR
Glamour Lighting Natal dekorasi lampu motif LED workshop introduksi Supplier& produsen | GLAMOUR
Deskripsi Produk1. Desain lampu motif sing beda-beda miturut budaya lan festival sing beda.2. A macem-macem bahan hiasan beda digunakake ing cahya motif, kaya PVC bolong, garland lan Papan PMMA.3. Pigura baja lan pigura aluminium non-rusting kasedhiya.4. Bisa nyedhiyakake lapisan bubuk kanggo perawatan pigura.5. Motif cahya bisa ing njero ruangan& njaba digunakake.6. Rating anti banyu IP65.Glamour wis dadi pimpinan ing pasar lampu hias LED, kanthi pengalaman 20 taun ing sektor kasebut, tim desain sing apik, buruh sing duwe bakat, lan sistem kontrol kualitas produk sing ketat. Lampu motif LED Glamour narik inspirasi kreatif saka macem-macem budaya lan tema, sing ngasilake luwih saka 400 desain anyar sing dilindhungi paten saben taun. Lampu motif glamor kanthi nimbang skenario panggunaan, kalebu seri Natal, seri Paskah, seri Halloween, seri liburan khusus, seri bintang berkilau, seri salju, seri bingkai foto, seri cinta, seri samudra, seri kewan, seri musim semi, seri 3D, dalan seri pemandangan, seri mall blanja, lan sapiturute Sauntara, Glamour terus ngembangaken struktur, materi, proses Manufaktur, lan proses packaging lampu motif kanggo nambah kepuasan pelanggan lan biaya kapal murah, kang wis entuk pujian saka macem-macem kontraktor engineering, grosir lan pengecer
Quality IP67 silikon anti banyu LED Strip SMD 5050 60 LEDs / m 5m / 10m Produsen | Glamour
Quality IP67 silikon anti banyu LED Strip SMD 5050 60 LEDs / m 5m / 10m Produsen | Glamour
Deskripsi Produk:1. IP67 lan IP68 anti banyu2. Tabung silikon kanthi lem& silikon extrusion kanggo pilihan3. Kinerja anti-kuning sing apik4. Tahan kanggo suhu dhuwur lan kurang5. Properti tahan korosi sing apikKeuntungan Produksi:1. fungsi anti banyu pinunjul2. Kinerja tahan UV sing apik banget& anti-kuning sawise nggunakake dangu3. Ketahanan korosi sing kuat, sifat kimia sing stabil, ora gampang diurai4. Resistance cuaca sing luar biasa, bisa njaga status alus lan fleksibel antarane -50-150 derajat5. Konduktivitas termal apik& boros panas apikKaluwihan Layanan:1. Werna lan ukuran layanan selaras kasedhiya. Kita bakal nanggapi kanthi cepet lan menehi solusi kanthi cepet.2. We nyedhiyani layanan technical support cocog, yen sampeyan duwe masalah produk kita.3. Tim insinyur profesional kita bisa nyedhiyakake layanan pangembangan produk kanggo entuk kabutuhan sampeyan
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan