loading

Lampu Strip

VR

Lampu strip LEDminangka jinis cahya sing kasusun saka dioda pemancar cahya (LED) cilik sing disusun ing papan sirkuit fleksibel. Iki ngudani bisa teka ing macem-macem werna lan dawa, nggawe wong luar biasa Versatile kanggo nggunakake ing akeh setelan beda.


Siji bab sing mbedakake lampu strip LED saka jinis cahya liyane yaiku keluwesane. Ora kaya bolam lampu tradisional utawa tabung neon, strip LED bisa ditekuk lan dibentuk supaya pas karo papan apa wae. Iki tegese sampeyan bisa mbungkus ing sudhut utawa peralatan utawa nginstal ing lemari lan rak kanggo efek mripat-keno.


Lampu strip LEDuga nganggo energi sing sithik banget dibandhingake karo jinis lampu liyane, dadi luwih ramah lingkungan lan biaya-efektif. Kajaba iku, padha duwe umur dawa lan mbutuhake pangopènan minimal saka wektu.


 SMD Linear Light ing Glamour Lightingprodusen lampu strip dipimpin&supplier lampu led strip tansah fokus ing perbaikan kualitas lan jaminan. Kinerja sing apik banget wis menangake reputasi lan pesenan ing saindenging jagad. Kita pracaya mung"cahya kualitas" bisa asuransi" kualitas urip".

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa