Lampu Led Banjir Kab

VR

Lampu Banjir LED minangka solusi lampu inovatif sing wis entuk popularitas ing taun-taun pungkasan. Iki kalebu piranti iluminasi sing kuat sing nggunakake dioda pemancar cahya. (LED) kanggo nyedhiyakake cahya sing kuat lan fokus ing area gedhe. Teknologi LED canggih sing digunakake ing peralatan lampu banjir sing dipimpin komersial iki ngidini operasi hemat energi nalika isih ngasilake tingkat output lumen sing dhuwur.  Lampu Banjir LED duwe umur sing luwih dawa amarga konstruksi sing tahan lama lan sifat generasi panas sing sithik, ora mbutuhake panggantos utawa upaya pangopènan sing kerep. Lampu banjir sing dipimpin ultra padhang menehi resistensi banget marang kahanan cuaca sing atos kaya udan utawa salju amarga rating anti banyu IP65 - nggawe dipercaya sanajan ing lingkungan sing ala.


Lampu Banjir LED yaiku luminair LED sing nggambarake cahya menyang area utawa obyek tartamtu. Lampu banjir LED becik kanggo katerangan omah internal lan eksternal.


GlamourSupplier lampu sorot LED duwe seri NFL, seri F2.Lampu sorot led outdoor Kanthi IP65, chip LED kualitas dhuwur, 100+lm/w lan garansi rong taun. 

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa