Produk

Lampu hiasan sering dianggo dina hiasan teréa, pihak, di jero sareng témbok, sareng lega dianggo dina rupa-rupa industri. Kusabab Lampu hiasan beunghar beunghar ku warna, énergi nyimpen sareng tahan, aranjeunna parantos laun janten pilihan populér pikeun hiasan di sababaraha industri. Ayeuna, urang nuju leumpang di jalan, sareng urang tiasa ningali lampu pornic renang pikeun téstoor dimana-mana. Utamana lampu ngahimpiran string dina tangkal, sareng lampu phaut Mesch string string string String mangrupikeun garis anu ditarajang wengi.


Kakuatan keur narik ati congesales rupa-rupa jinis cahaya hiasan, kalebet lampu hiasan di luar, témbok cahaya hiasan, nyababkeun lampu nongkrong, lilin ngagantung. Urang parantos spésialisasi dina produksi sareng panalungtik lampu hiasan pikeun 18 taun sareng parantos biasa ngagunakeun bahan baku anu paling luhur ku nyayogikeun palatih anu ledah ledah ledah.

Lampu Dekorasi LED
Lampu Dekorasi LED
Lampu hiasan Glamour LED parantos di 18 taun dina industri. Kategori produk kami nyertakeun lampu string LED, lampu tali LED, LED neon flex, SMD jalur lampu, lampu LED, lampu motif LED dll. Produk utama ngagaduhan CE, GS, CB, UL, cUL, ETL, CETL.
Lampu LED Lampu
Lampu LED Lampu
Lampu Glamor LED Lampu salawasna fokus kana pamutahiran kualitas sareng jaminan. Kinerja anu alus pisan parantos kéngingkeun seueur reputasi sareng pesenan di dunya. Kami ngan ukur yakin "cahaya kualitas" anu tiasa ngasuransikeun "kahirupan kualitas".
Lampu surya
Lampu surya
Produk énérgi anyar urang utamina pokus sadayana dina hiji siri lampu jalan SL01 solar, cerdas sareng hemat energi.
Produk Cahaya Jero rohangan
Produk Cahaya Jero rohangan
Lampu Glamor Produk lampu indoor utamana terpadu lampu LED panel sareng lampu samping sareng lampu tukang; Sisi sampingan urang gaduh séri SPL, NPL sareng sérial NSF, lampu tukang kami gaduh séri ADL, séri DLC, séri EDL sareng siri RDL; Sumawona, pikeun séri ADL mangrupikeun desain adjustable; SPL, DLC & séri EDL aya 2 dina 1 desain, robih gampang resessed ka permukaan dipasang.
Lampu LED DL45
Lampu LED DL45
Lampu LED: 1. Gampang kanggo masang sareng ngagantian. 2. Konsumsi daya rendah sareng hemat energi. 3. transparan caps tutup sareng warna warni sadayana sayogi. 4. Éta tiasa dianggo kanggo bumi, pesta, bar, kleub, pasar super, gedong kantor, hotel, kamar acara, nunjukkeun jandela hiasan. 5. Upami ngagabung sareng lampu sabuk, éta tiasa diterapkeun dina skala ageung motif hiasan kanggo jalanan, nunjukkeun anca sareng mulya. 6. persetujuan CE
IP68 Silikon RGB LED LED lampu terbatas
IP68 Silikon RGB LED LED lampu terbatas
IP68 Silikon RGB LED LED lampu terbatas1) Ningkatkeun IP68 silikon silikon2) Ukuran leutik, sababaraha panggunaan3) Kontrol jauh4) fungsi RGB
5V RGB LED LED Port USB SD sareng kadali jauh
5V RGB LED LED Port USB SD sareng kadali jauh
5V RGB LED LED Port USB SD sareng kadali jauh1) 100% tegangan anu aman2) Desain port Play3) langkung kamungkinan dina hiasan lampu
Lampu motif Peony
Lampu motif Peony
Spring Festival bakal datang, Glamour ngarancang seueur lampu motif anu éndah pikeun Spring Festival.Seueur urang Cina resep mésér seueur kembang di bumi nalika Spring Festival, anu melambangkan awal taun anu saé. Janten Glamour ngararancang lampu motif Peony ieu pikeun konsumén urang sareng ngarepkeun yén urang sadayana tiasa makmur taun ayeuna.
Jam Viewfie Woodal Anyar di 2018-2020 / GlamoR
Jam Viewfie Woodal Anyar di 2018-2020 / GlamoR
Viewflese kandel pituét di 2018-2020 - lampu guror.Cahaya Motif salju sok produk dijual panas di GlamTork.This nunjukkeun sababaraha Rarancang Kualkeun anu kami berjual dina 2018-2820, upami anjeun aya patunasan, kéngingkeun patarosan, réloskeun kanggo ngahubungi kami ~
Pangalusna Quality Hot béntang jual lampu motif / kakuatan keur narik ati cahaya Factory
Pangalusna Quality Hot béntang jual lampu motif / kakuatan keur narik ati cahaya Factory
Lampu motif béntang anu panasLampu 1dedesge anu béda-béda dumasar kana budaya anu béda sareng festival.2. Pas sahiji rupa bahan hiasan anu dianggo pikeun motif hampang, sapertos pvc bolong, garland sareng papan pmma.3. pigura baja sareng pigura aluminum anu henteu dianggo.4. Naha tiasa nyayogikeun pangiriman bubuk pikeun pengobatan pigura.5. Sora Motif tiasa di jero ruangan& Luar biasa.6. IP65 rating waterproof.
党庆 年, 我 心相随
党庆 年, 我 心相随
党庆 年, 我 心相随
Barang salju panas-ngajual
Barang salju panas-ngajual
Barang salju panas-ngajualCahaya Motif Hardflow mangrupikeun séri prajibut panas di glamor, urang nyusun sababaraha desain anu paling populér pikeun rujukan anjeun.Upami anjeun ngagaduhan patarosan, rumasa bébas ngahubungi kami ~
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese