Produk

lampu hias LED sering dianggo dina hiasan teras, pésta, luar sareng témbok, sareng seueur dianggo dina sagala rupa industri. Kusabab lampu hias LED beunghar ku warna, hemat energi sareng awét, aranjeunna laun-laun janten pilihan anu populer pikeun hiasan dina sagala rupa industri. Kiwari, urang keur leumpang di jalan, sarta kami bisa ningali lampu LED hiasan pikeun outdoor madhab. Utamana lampu hias senar LED dina tangkal, sareng lampu hias senar jala LED net mangrupikeun garis anu endah dina wengi.


GLAMOUR wholesales rupa-rupa jenis lampu hias LED, kaasup LED lampu hias outdoor, LED lampu hias témbok, LED lampu hias indoor, LED lampu hias gantung, LED lampu hias siling, jeung saterusna. Kami geus specializing dina produksi jeung panalungtikan lampu hias LED pikeun 18 taun sarta geus salawasna ngagunakeun bahan baku kualitas pangluhurna nyadiakeun konsumén jeung pangalusna LED lampu hiasan LED solusi lampu strip.

Lampu Hiasan LED Kualitas Tinggi Grosir-GLAMOR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.
Lampu Hiasan LED Kualitas Tinggi Grosir-GLAMOR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.
Lampu hiasan LED Glamour parantos aya di industri salami 18 taun. Kategori produk urang kaasup lampu string LED, lampu tali LED, LED neon flex, lampu strip SMD, bulbs LED, lampu motif LED jsb Produk utama geus meunang CE, GS, CB, UL, cUL, ETL, CETL,GLAMOR HighQuality LED Hiasan Lampu Grosir-GLAMOUR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.,Glamor parantos ngagaduhan langkung ti 30 patén-patén sajauh ieu
Pangalusna LED Strip Lampu FactoryPrice-GLAMOR
Pangalusna LED Strip Lampu FactoryPrice-GLAMOR
Glamour LED Strip Light mangrupikeun generasi anu ditingkatkeun tina Lampu Jalur LED tradisional.Éta ngarengsekeun lampu bagian unit sareng masalah kerutan PCB.Éta mangrupikeun paningkatan kualitas anu ageung anu ngabantosan urang kéngingkeun seueur pesenan sareng reputasi.Struktur interior husus ngajadikeun eta leuwih fléksibel tur stabil ti kantos sateuacan.Kami parantos nampi CE, CB, GS, RoHs, REACH, UL, cUL, ETL, cETL jsb.
cahaya panonpoe
cahaya panonpoe
Glamour Anyar design outdoor cahaya- diobral panas&kualitas luhur-Sadaya Dina Hiji Lampu Jalan Surya - SL01 Series1. Monocrystalline Silicone Solar Panel, Super gancang ngecas waktos dina 6-8 jam;2. MPPT Solar Charge, damel 10-12 jam;3. 130lm / W efisiensi lumén High;4. PIR Sensor Control, rentang induksi 6-8M;5. kadali jauh, kontrol lampu atawa kontrol PIR sadia;6. Cai buktina IP65, euweuh instalasi kawat.7.Harga anu kompetitif pisan.8.5pcs / karton;9.With manual;10.Designed kotak jero jeung karton11,2 taun jaminan
Lampu Glamour- Produk Cahaya Jero rohangan
Lampu Glamour- Produk Cahaya Jero rohangan
Glamour kasohor salaku produsén Pamimpin tina lampu panel Plastik terpadu di Cina, éta perumahan plastik tahan suhu luhur sareng pelat aluminium pikeun dissipation panas, chip LED kualitas luhur sareng solusi supir canggih. Sadaya lampu Panel Glamour kami mangrupikeun kapang pribadi sareng produk pencahayaan anu dipaténkeun.Glamour lighting- Indoor Light Products utamana terpadu lampu panel LED kalawan lampu samping jeung lampu tukang;, duanana recessed na panels permukaan sadia:Pikeun lampu Sisi, urang gaduh SPL&runtuyan SPF, NPL&runtuyan NSF,;Pikeun lampu tukang, urang gaduh ADL&runtuyan Iklan, runtuyan DLC, runtuyan EDL jeung runtuyan RDL;Leuwih ti éta, runtuyan ADL nu cut-kaluar design adjustable;SPL, DLC& Séri EDL mangrupikeun desain 2 dina 1, gampang dirobihkeun kana permukaan dipasang.
RGB Silicone LED strip lampu 60 leds / m IP68 5m / 10m kadali jauh
RGB Silicone LED strip lampu 60 leds / m IP68 5m / 10m kadali jauh
Strip LED silikon RGB janten trending ayeuna kusabab IP68 tahan cai anu teu aya tandinganna, sareng kualitas produk anu unggul.Silicone geus kaeusi dina sakabeh lampu strip, ku kituna pikeun ngaronjatkeun waterproofness tur manjangkeun umur layanan na.Kami gaduh dua pilihan pikeun jinis ieu, hiji nyaéta 30 leds / m, sareng anu sanésna 60 leds / m.Naon ngajadikeun urang béda?1.     5 méter / 10 méter per pak, pakét kotak warna ogé sayogi pikeun ritel.2.     Bengkel SMT bébas debu, jalur aliran otomatis, sareng laboratorium uji ngajamin kualitasna3.     Ladenan bébas hariwang pikeun manufaktur, klaim khusus, saatos penjualan, jsb.4.     19 taun pangalaman, 50.000㎡ pabrik, jeung 1000+ pagawe profésional5.     Sampel gratis sayogi
Ngaropéa Glamour lampu jalan surya pabrik bubuka Ti Cina | GLAMOUR
Ngaropéa Glamour lampu jalan surya pabrik bubuka Ti Cina | GLAMOUR
Dina video ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun lampu jalan surya kami. Kami geus dedicated ka industri katerangan pikeun leuwih 18 taun.Kami ngagaduhan seueur kaunggulan dina manufaktur jinis ieu. Hayu urang manggihan.
Kaluaran anyar RGB ngudag lampu strip LED ti supplier sareng produsén | GLAMOR cahayana
Kaluaran anyar RGB ngudag lampu strip LED ti supplier sareng produsén | GLAMOR cahayana
Kaluaran anyar RGB ngudag lampu strip LED ti supplier sareng produsén | GLAMOR cahayana
Bohlam LED DL45
Bohlam LED DL45
Lampu LED: 1. Gampang pikeun instalasi tur ngagantian. 2. Konsumsi kakuatan lemah sareng hemat energi. 3. Transparan, frosted sarta caps warni téh sadayana aya. 4. Ieu bisa dipaké pikeun imah, pihak, bar, klub, pasar super, wangunan kantor, hotél, showroom, acara hiasan jandela. 5. Lamun ngagabungkeun jeung lampu sabuk, éta bisa dilarapkeun ka badag skala motif pikeun hiasan jalan, némbongkeun anca sarta mulya. 6. persetujuan CE
IP65 180LEDs Silicone Tube Fleksibel LED Jalur Lampu Lumen High Quality High
IP65 180LEDs Silicone Tube Fleksibel LED Jalur Lampu Lumen High Quality High
Panjelasan Produk:1. IP65 waterproof3. Alus kinerja anti yellowish4. Tahan ka suhu luhur sarta low5. Alus sipat lalawanan korosiKauntungan produksi:1. Alus kinerja tahan UV& anti konéng sanggeus pamakéan lila2. lalawanan korosi kuat, sipat kimia stabil, teu gampang decompose3. lalawanan cuaca beredar, bisa tetep lemes jeung fléksibel status antara -50-150 derajat4. Alus konduktivitas termal& dissipation panas alusKeunggulan Layanan:1. Warna jeung ukuranana jasa ngaropéa sadia. Kami bakal ngabales gancang sareng masihan solusi pas.2. Kami nyayogikeun jasa dukungan téknis anu saluyu, upami anjeun ngagaduhan masalah produk kami.3. Tim insinyur profésional kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa pangembangan produk pikeun ngahontal kabutuhan anjeun
Kasus Spanyol Natal Lampu LED Motif Lampu Témbongkeun IP65 Proyék outdoor Supplier& produsén | GLAMOUR
Kasus Spanyol Natal Lampu LED Motif Lampu Témbongkeun IP65 Proyék outdoor Supplier& produsén | GLAMOUR
Panjelasan Produk:Ieu mangrupikeun salah sahiji proyék pencahayaan kami di Spanyol. Klién nganggo produk lampu LED kami pikeun ngahias sakumna jalan, anu parantos nyiptakeun suasana festival anu saé dina proyék ieu.Anjeun tiasa ningali yén seueur produk kami anu dianggo dina plece ieu, kalebet lampu senar LED, lampu tali LED, lampu motif LED sareng prodcuts sanésna.Utamana produk lampu motif jalan LED kami anu paling cemerlang, anu ngagaduhan seueur gaya sareng desain sapertos Bola Natal, kembang, béntang, salju salju sareng saterasna.Aranjeunna bentang peuntas jalan, nyieun sakabéh jalan jadi hirup.Glamour geus jadi pamimpin di pasar cahaya hiasan LED, kalawan 20 taun pangalaman dina sektor, tim design unggulan, pagawe berbakat, sarta sistem kontrol kualitas produk ketat. Lampu motif LED Glamour narik inspirasi kreatif tina rupa-rupa budaya sareng téma, nyababkeun langkung ti 400 desain anu ditangtayungan patén anyar unggal taun. Lampu motif glamor pinuh mertimbangkeun skenario pamakéan, ngawengku runtuyan Natal, runtuyan Easter, runtuyan Lebaran, runtuyan libur husus, runtuyan béntang sparkling, runtuyan snowflake, runtuyan pigura poto, runtuyan cinta, runtuyan sagara, runtuyan sato, runtuyan spring, runtuyan 3D, jalan. séri adegan, séri mall balanja, jeung sajabana Samentara éta, Glamour terus ngamekarkeun struktur, bahan, prosés manufaktur, jeung prosés bungkusan lampu motif guna ngaronjatkeun kapuasan customer jeung ongkos pengiriman barang handap, anu geus meunang pujian ti rupa-rupa kontraktor rékayasa. wholesalers na retailers
Glamour Lampu Natal hiasan LED motif lampu workshop bubuka Supplier& produsén | GLAMOUR
Glamour Lampu Natal hiasan LED motif lampu workshop bubuka Supplier& produsén | GLAMOUR
Panjelasan Produk1. Desain lampu motif béda nurutkeun budaya jeung festival béda.2. Rupa-rupa bahan hiasan béda dipaké dina lampu motif, kawas PVC bolong, Garland jeung dewan PMMA.3. Pigura baja jeung pigura aluminium non-rusting sadia.4. Bisa nyadiakeun bubuk palapis pikeun pengobatan pigura.5. Lampu motif tiasa Indoor& Luar dipaké.6. IP65 rating waterproof.Glamour geus jadi pamimpin di pasar cahaya hiasan LED, kalawan 20 taun pangalaman dina sektor, tim design unggulan, pagawe berbakat, sarta sistem kontrol kualitas produk ketat. Lampu motif LED Glamour narik inspirasi kreatif tina rupa-rupa budaya sareng téma, nyababkeun langkung ti 400 desain anu ditangtayungan patén anyar unggal taun. Lampu motif glamor pinuh mertimbangkeun skenario pamakéan, ngawengku runtuyan Natal, runtuyan Easter, runtuyan Lebaran, runtuyan libur husus, runtuyan béntang sparkling, runtuyan snowflake, runtuyan pigura poto, runtuyan cinta, runtuyan sagara, runtuyan sato, runtuyan spring, runtuyan 3D, jalan. séri adegan, séri mall balanja, jeung sajabana Samentara éta, Glamour terus ngamekarkeun struktur, bahan, prosés manufaktur, jeung prosés bungkusan lampu motif guna ngaronjatkeun kapuasan customer jeung ongkos pengiriman barang handap, anu geus meunang pujian ti rupa-rupa kontraktor rékayasa. wholesalers na retailers
Kualitas IP67 waterproof silicone LED strip SMD 5050 60 leds / m 5m / 10m Produsén | GLAMOUR
Kualitas IP67 waterproof silicone LED strip SMD 5050 60 leds / m 5m / 10m Produsén | GLAMOUR
Panjelasan Produk:1. IP67 jeung IP68 waterproof2. tube Silicone kalawan pinuh lem& Tonjolan silicone pikeun pilihan3. kinerja anti yellowish alus4. Tahan ka suhu luhur sarta low5. Alus sipat lalawanan korosiKauntungan produksi:1. fungsi waterproof beredar2. Alus kinerja tahan UV& anti konéng sanggeus pamakéan lila3. lalawanan korosi kuat, sipat kimia stabil, teu gampang decompose4. résistansi cuaca beredar, bisa tetep status lemes jeung fléksibel antara -50-150 derajat5. konduktivitas termal alus& dissipation panas alusKeunggulan Layanan:1. Warna jeung ukuranana jasa ngaropéa sadia. Kami bakal ngabales gancang sareng masihan solusi pas.2. Kami nyayogikeun jasa dukungan téknis anu saluyu, upami anjeun ngagaduhan masalah produk kami.3. Tim insinyur profésional kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa pangembangan produk pikeun ngahontal kabutuhan anjeun
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun