loading

Lampu Strip

VR

Lampu strip LEDmangrupakeun jenis cahaya anu diwangun ku dioda leutik, light-emitting diodes (LEDs) disusun dina papan sirkuit fléksibel. strips ieu bisa datang dina rupa-rupa kelir sarta panjangna, sahingga incredibly serbaguna pikeun pamakéan dina loba setélan béda.


Hiji hal anu ngabédakeun lampu strip LED tina jinis cahaya sanés nyaéta kalenturanna. Teu kawas bohlam lampu tradisional atawa tabung fluoresensi, strips LED bisa ngagulung sarta ngawangun pikeun nyocogkeun ampir sagala spasi. Ieu ngandung harti anjeun bisa mungkus aranjeunna sabudeureun juru atawa fixtures atawa install aranjeunna dina cabinets na rak pikeun éfék eye-catching.


Lampu strip LEDogé meakeun saeutik pisan énergi dibandingkeun tipe séjén cahaya, sahingga leuwih ramah lingkungan jeung ongkos-éféktif. Salaku tambahan, aranjeunna gaduh umur panjang sareng peryogi pangropéa minimal dina waktosna.


 SMD Linear Light on Glamour Lightingprodusén lampu strip dipingpin&dipingpin suppliers lampu strip salawasna difokuskeun perbaikan kualitas sarta jaminan. Kinerja anu saé parantos kéngingkeun seueur reputasi sareng pesenan sadunya. Urang percaya wungkul"lampu kualitas" tiasa asuransi" hirup kualitas".

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese