Tube Salju

VR

Lampu pipah salju mangrupikeun solusi cahaya anu pikaresepeun sareng pikaresepeun anu sacara gampang nyirukeun kaéndahan anu mesmerizing turun salju. Ieu inovatifLEDtabung salju boast desain unik, resembling tabung ngeusi bulbs leutik nu emit a lemes, glow hipu reminiscent of snowflakes hipu cascading ti langit dina peuting tiis. Lampu tabung salju nawiskeun éfék visual anu endah nalika digantung dina atap, teras, atanapi tatangkalan salami acara perayaan sapertos Natal atanapi acara usum tiris. Naha dianggo di jero ruangan atanapi di luar, tube salju lampu ningkatkeun spasi wae ku nambahkeun touch of elegance sarta pesona bari evoking perasaan kabagjaan tur nostalgia di sakabeh jalma anu behold aranjeunna.


Fitur tina Snowfall Tube

  1. 1. Dipingpin snowfall tabung anu gampang pikeun instalasi tur ngagantian.

  2. 2. Konsumsi kakuatan lemah sareng hemat energi.

  3. 3. Ieu bisa dipaké pikeun imah, pihak, bar, klub, pasar super, wangunan kantor, hotél, showroom, acara hiasan jandela.


Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese