Kasus cahaya GLAMOR

Glamour dipingpin suppliers lampu hiasan boga leuwih ti 300 staffs sarta ratusan sét mesin canggih, sagala las sarta assembling pakasaban dipigawé ku mesin. Kami ngagaduhan kamampuan pikeun ngirimkeun langkung ti 30 peti per bulan, ku kituna urang tiasa ngadamel pesenan ageung langkung gampang. Glamour dipingpin pabrik lampu hiasan boga pangabisa produksi kuat yén kaluaran bulanan urang bisa jadi salaku 1 juta méter Led tali lampu, 100 sarébu susunan Led string lampu, 600 sarébu PCS Led bulbs, 15 sarébu motif Led.

  • <p>Pangalaman</p>

    Pangalaman

    Leuwih ti 19 taun pangalaman industri éksténsif

  • <p>Téknologi</p>

    Téknologi

    téhnologi ngarah industri&canggih alat produksi pinuh otomatis

  • <p>Kualitas<br></p>

    Kualitas

    kontrol kualitas punjul&sertipikat global set lengkep

  • <p>Kapasitas<br></p>

    Kapasitas

    50000㎡ skala produksi&efisiensi alus teuing

HUBUNGI KAMI

Upami anjeun gaduh patarosan langkung, tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngirim anjeun kutipan gratis kanggo desain anu lega!

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese