produk
Kaleresan gaduh tilu séri produk utama, lampu hiasan, lampu jajanan pics sareng produk sapotong.
Lampu Flame Ledot Hutative dikubaran salaku produk anu luhur dina industri cahaya hiasan.
Kategori produk kaasup lampu dipingpin tali, lampu string dipingpin, lampu motif dipingpin, bulbs hiasan jeung calakan produk hiasan dikawasa.
Produk Lembu SMD obld ngagentos lampu Strips Lede Led, lampu ulahan LED Led anu lemes lemes, Exhal Jade Angs Lamping Lamper sareng LED LED FLEX. Lemes sareng radius bel pisan leutik mangrupikeun ciri anu unik tina produk anu sah.
produk kakuatan keur narik ati katerangan kaasup lampu panel terpadu aluminium-plastik jadi produk cahaya indoor, lampu jalan, lampu caah salaku produk cahaya outdoor, sarta lampu jalan surya, lampu caah salaku produk énergi anyar.
MACA DEUI
Lampu Dekorasi LED

Lampu Dekorasi LED

Lampu hiasan Glamour LED parantos di 18 taun dina industri. Kategori produk kami nyertakeun lampu string LED, lampu tali LED, LED neon flex, SMD jalur lampu, lampu LED, lampu motif LED dll. Produk utama ngagaduhan CE, GS, CB, UL, cUL, ETL, CETL.
Lampu LED Lampu

Lampu LED Lampu

Lampu Glamor LED Lampu salawasna fokus kana pamutahiran kualitas sareng jaminan. Kinerja anu alus pisan parantos kéngingkeun seueur reputasi sareng pesenan di dunya. Kami ngan ukur yakin "cahaya kualitas" anu tiasa ngasuransikeun "kahirupan kualitas".
Lampu surya

Lampu surya

Produk énérgi anyar urang utamina pokus sadayana dina hiji siri lampu jalan SL01 solar, cerdas sareng hemat energi.
Produk Cahaya Jero rohangan

Produk Cahaya Jero rohangan

Lampu Glamor Produk lampu indoor utamana terpadu lampu LED panel sareng lampu samping sareng lampu tukang; Sisi sampingan urang gaduh séri SPL, NPL sareng sérial NSF, lampu tukang kami gaduh séri ADL, séri DLC, séri EDL sareng siri RDL; Sumawona, pikeun séri ADL mangrupikeun desain adjustable; SPL, DLC & séri EDL aya 2 dina 1 desain, robih gampang resessed ka permukaan dipasang.
Profil Perusahaan
Diademan dina taun 2003, Glamo parantos komitmen kana panalungtikan, produksi sareng penjual lampu hiasan, lampu koronsheredia.

Tempatna di Kota Zhongshan, propinsi Pendang, Chah, Watchor ngagaduhan yor-produksi industri modern industri internasional, kalayan langkung produksi muashalan 90 fussion bulanan.

Kalawan deukeut 20 taun 'pangalaman dina widang LED, usaha perseverant jalma kakuatan keur narik ati& Dukungan instruktur sareng di luar negeri, Glamor parantos janten pamimpin tina industri cahaya hiasan. Pintrors parantos réngsé ranté industri, ngumpulkeun rupa-rupa sumber preponderantan sapertos chip, ledang chip, ledang encappressing, ngabébaskeun alat& panalungtikan téhnologi LED.

Sadaya produk galror nyaéta GS, CE, cb, pop, Ecl, Cetl, shair, rohok, ngahontal disatujuan. Samentara éta, Glamor ngagaduhan langkung ti 30 patén-énggal dugi ka ayeuna. Kakuatan keur narik ati teu ukur supplier mumpuni pamarentahan Cina, tapi oge supplier kacida trustful tina loba pausahaan internasional well-dipikawanoh ti Eropa, Jepang, Australia, Amérika Kalér, Wétan Tengah jeung sajabana
Babak sareng kami
Ngan ngantunkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados urang tiasa ngintunkeun anjeun FREE kanggo rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese