Produsén lampu hiasan LED profésional sarta suppliers saprak 2003

Bahasa
  • DIAJAR DEUI
KASUS URANG

Glamour boga leuwih ti 300 staffs sarta ratusan sét mesin canggih, sagala las sarta assembling pakasaban dipigawé ku mesin. Kami ngagaduhan kamampuan pikeun ngirimkeun langkung ti 30 peti per bulan, ku kituna urang tiasa ngadamel pesenan ageung langkung gampang. Glamour boga pangabisa produksi kuat yén kaluaran bulanan urang bisa jadi salaku 1 juta méter Led tali lampu, 100 sarébu sét Led string lampu, 600 sarébu pcs Led bulbs, 15 sarébu motif Led.

  • <p>Pangalaman</p>

    Pangalaman

    Leuwih ti 19 taun pangalaman industri éksténsif

  • <p>Téknologi</p>

    Téknologi

    téhnologi ngarah industri&canggih alat produksi pinuh otomatis

  • <p>Kualitas<br></p>

    Kualitas

    kontrol kualitas punjul&sertipikat global set lengkep

  • <p>Kapasitas<br></p>

    Kapasitas

    50000㎡ skala produksi&efisiensi alus teuing

HUBUNGI KAMI

Upami anjeun gaduh patarosan langkung, tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngirim anjeun kutipan gratis pikeun desain anu lega!

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese