KASUS
Glamour boga leuwih ti 300 staffs sarta ratusan sét mesin canggih, sagala las sarta assembling pakasaban dipigawé ku mesin. Kami ngagaduhan kamampuan pikeun ngirimkeun langkung ti 30 peti per bulan, ku kituna urang tiasa ngadamel pesenan ageung langkung gampang.
Glamour boga pangabisa produksi kuat yén kaluaran bulanan urang bisa jadi salaku 1 juta méter Led tali lampu, 100 sarébu sét Led string lampu, 600 sarébu pcs Led bulbs, 15 sarébu motif Led.
MACA DEUI
Pangalusna hiasan festival Profesional ngarah produsén lampu motif Supplier

Pangalusna hiasan festival Profesional ngarah produsén lampu motif Supplier

Glamour ngagunakeun seueur jinis lampu LED pikeun ngahias Acara Natal, kalebet lampu senar LED, lampu tali LED, lampu motif LED, lampu strip LED sareng saterasna.Fokus Glamour dina nyayogikeun palanggan lampu LED kualitas luhur pikeun nyumponan kabutuhan rupa-rupa proyék.
Spanyol Natal Lampu LED Motif Lampu Témbongkeun Proyék outdoor Supplier& produsén | GLAMOUR

Spanyol Natal Lampu LED Motif Lampu Témbongkeun Proyék outdoor Supplier& produsén | GLAMOUR

Ieu mangrupikeun proyek salah sahiji klien kami di Spanyol. Palanggan koperasi kami mangrupikeun perusahaan kontraktor ageung.Jinis utama aplikasi produk urang dina skala badag proyék outdoor némbongkeun, kayaning puseur komérsial, kuadrat badag, sarta jalan utama.Seueur produk kami tina lampu senar LED, lampu tali LED sareng lampu motif LED sareng lampu sanésna dianggo dina acara pencahayaan ieu.Palanggan kami milih lampu motif LED kami utamina kusabab pangaruh anu saé sareng kualitas luhur. Kami nganggo LED kualitas pangluhurna, anu ngajantenkeun pangaruh sareng umur panjang.Kami nganggo bahan anu ramah lingkungan kualitas luhur dina bahan baku, anu henteu ngan ukur ngajantenkeun produk langkung awét, tapi ogé henteu ngotoran lingkungan.Tingkat waterproof IP65 ngajadikeun lampu motif LED tiasa dianggo di luar sareng dina cuaca ekstrim.Tim rékayasa profésional kami mastikeun yén unggal lampu motif LED bakal ngalaman uji anu ketat sateuacan kiriman.Lampu motif LED luar kami nganggo struktur desain anu tiasa dicabut, anu ngahémat volume bungkusan sareng ngirangan biaya transportasi. Éta ogé gampang dipasang sareng tiasa dibenerkeun pikeun mastikeun kasalametan.Kamar pangiriman 50,000-méter pasagi kami sareng langkung ti 1,000 karyawan mastikeun kapasitas produksi anu ageung sareng tiasa nyumponan kabutuhan ageung sareng waktos pangiriman para nasabah.
Proyék Lampu Natal Kanada ti Glamour Lighting Supplier& produsén | GLAMOUR

Proyék Lampu Natal Kanada ti Glamour Lighting Supplier& produsén | GLAMOUR

Proyék Lampu Natal Kanada ti Glamour Lighting Supplier& produsén | GLAMOUR
Proyék Cahaya Kolombia ku ngagunakeun lampu motif LED Produk | GLAMOUR

Proyék Cahaya Kolombia ku ngagunakeun lampu motif LED Produk | GLAMOUR

Ieu mangrupikeun proyek salah sahiji klien kami di Columbia.Seueur produk kami tina lampu senar LED, lampu tali LED sareng lampu motif LED sareng lampu sanésna dianggo dina acara pencahayaan ieu.Kami damel sareng seueur perusahaan pencahayaan anu kasohor di dunya.
PRODUK

Glamour gaduh tilu séri produk utama, lampu hiasan LED, lampu strip SMD sareng produk iluminasi.

Lampu hiasan LED Glamour diakuan salaku produk high-end dina industri lampu hiasan.

Kategori produk kalebet lampu tali anu dipimpin, lampu senar anu dipimpin, lampu motif anu dipimpin, bohlam hiasan sareng produk hiasan anu dikontrol cerdas.

Produk Glamour SMD kalebet lampu strip anu dipimpin Dimetric, lampu strip anu dipimpin Ultra Soft, lampu strip anu dipimpin Crystal Jade sareng neon flex dipingpin. Lemes sareng radius lentur anu leutik pisan mangrupikeun ciri unik produk Glamour SMD.

Produk Glamour Illumination kaasup lampu panel terpadu aluminium-plastik salaku produk cahaya indoor, lampu jalan, lampu caah salaku produk cahaya outdoor, sarta lampu jalan surya, lampu caah salaku produk énergi anyar.

MACA DEUI
Lampu Hiasan LED Kualitas Tinggi Grosir-GLAMOR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.

Lampu Hiasan LED Kualitas Tinggi Grosir-GLAMOR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.

Lampu hiasan LED Glamour parantos aya di industri salami 18 taun. Kategori produk urang kaasup lampu string LED, lampu tali LED, LED neon flex, lampu strip SMD, bulbs LED, lampu motif LED jsb Produk utama geus meunang CE, GS, CB, UL, cUL, ETL, CETL,GLAMOR HighQuality LED Hiasan Lampu Grosir-GLAMOUR OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD.,Glamor parantos ngagaduhan langkung ti 30 patén-patén sajauh ieu
Pangalusna LED Strip Lampu FactoryPrice-GLAMOR

Pangalusna LED Strip Lampu FactoryPrice-GLAMOR

Glamour LED Strip Light mangrupikeun generasi anu ditingkatkeun tina Lampu Jalur LED tradisional.Éta ngarengsekeun lampu bagian unit sareng masalah kerutan PCB.Éta mangrupikeun paningkatan kualitas anu ageung anu ngabantosan urang kéngingkeun seueur pesenan sareng reputasi.Struktur interior husus ngajadikeun eta leuwih fléksibel tur stabil ti kantos sateuacan.Kami parantos nampi CE, CB, GS, RoHs, REACH, UL, cUL, ETL, cETL jsb.
cahaya panonpoe

cahaya panonpoe

Glamour Anyar design outdoor cahaya- diobral panas&kualitas luhur-Sadaya Dina Hiji Lampu Jalan Surya - SL01 Series1. Monocrystalline Silicone Solar Panel, Super gancang ngecas waktos dina 6-8 jam;2. MPPT Solar Charge, damel 10-12 jam;3. 130lm / W efisiensi lumén High;4. PIR Sensor Control, rentang induksi 6-8M;5. kadali jauh, kontrol lampu atawa kontrol PIR sadia;6. Cai buktina IP65, euweuh instalasi kawat.7.Harga anu kompetitif pisan.8.5pcs / karton;9.With manual;10.Designed kotak jero jeung karton11,2 taun jaminan
Lampu Glamour- Produk Cahaya Jero rohangan

Lampu Glamour- Produk Cahaya Jero rohangan

Glamour kasohor salaku produsén Pamimpin tina lampu panel Plastik terpadu di Cina, éta perumahan plastik tahan suhu luhur sareng pelat aluminium pikeun dissipation panas, chip LED kualitas luhur sareng solusi supir canggih. Sadaya lampu Panel Glamour kami mangrupikeun kapang pribadi sareng produk pencahayaan anu dipaténkeun.Glamour lighting- Indoor Light Products utamana terpadu lampu panel LED kalawan lampu samping jeung lampu tukang;, duanana recessed na panels permukaan sadia:Pikeun lampu Sisi, urang gaduh SPL&runtuyan SPF, NPL&runtuyan NSF,;Pikeun lampu tukang, urang gaduh ADL&runtuyan Iklan, runtuyan DLC, runtuyan EDL jeung runtuyan RDL;Leuwih ti éta, runtuyan ADL nu cut-kaluar design adjustable;SPL, DLC& Séri EDL mangrupikeun desain 2 dina 1, gampang dirobihkeun kana permukaan dipasang.

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2003, Glamour geus komitmen kana panalungtikan, produksi jeung penjualan lampu hias LED, lampu padumukan, lampu arsitéktur outdoor sarta lampu jalan saprak ngadegna na.


Lokasina di Kota Zhongshan, Propinsi Guangdong, Cina, Glamour ngabogaan 40.000 méter pasagi taman produksi industri modern, kalawan leuwih ti 1.000 pagawé sarta kapasitas produksi bulanan 90 40FT peti.


Kalawan pangalaman deukeut 20 taun 'dina widang LED, usaha perseverant jalma Glamour& rojongan konsumén domestik jeung mancanagara. Salaku produsén lampu hiasan LED sareng supplier, Glamour parantos janten pamimpin industri lampu hiasan LED. Glamour parantos réngsé ranté industri LED, ngumpulkeun rupa-rupa sumber daya anu ageung sapertos chip LED, enkapsulasi LED, manufaktur lampu LED, manufaktur peralatan LED.& panalungtikan téhnologi LED.


Sadaya produk Glamour nyaéta GS, CE, CB, UL, cUL, ETL, CETL, SAA, RoHS, REACH disatujuan. Samentara éta, Glamour geus meunang leuwih ti 30 patén-patén jadi jauh. Glamour henteu ngan ukur supplier mumpuni pikeun pamaréntah Cina, tapi ogé supplier anu dipercaya ku seueur perusahaan internasional anu terkenal ti Éropa, Jepang, Australia, Amérika Kalér, Wétan Tengah jsb.

HUBUNGI KAMI
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun