& PRODUK
Glamour gaduh tilu séri produk utama, lampu hiasan LED, lampu jalur SMD sareng produk panerangan.
Lampu hiasan Glamour LED diakui salaku produk luhurna dina industri lampu hiasan.
Kategori produk kalebet lampu tali anu dipimpin, lampu sinar anu dipimpin, lampu motif dipimpin, bohlam hiasan sareng produk hiasan anu dikontrol calakan.
Produk SMP Glamour kalebet lampu jalur Dimetric dipimpin, Lampu jalur hipu Ultra, Crystal Jade dipimpin lampu jalur sareng neon flex. Lemah sareng radius bending pisan leutik mangrupikeun ciri unik tina produk Glamor SMD.
Produk Panerangan Glamor kalebet lampu panel integral aluminium-plastik salaku produk lampu indoor, lampu jalan, lampu banjir salaku produk cahaya luar, sareng lampu jalan surya, lampu banjir salaku produk énergi anyar.
MACA DEUI
Lampu Dekorasi LED

Lampu Dekorasi LED

Lampu hiasan Glamour LED parantos di 18 taun dina industri. Kategori produk kami nyertakeun lampu string LED, lampu tali LED, LED neon flex, SMD jalur lampu, lampu LED, lampu motif LED dll. Produk utama ngagaduhan CE, GS, CB, UL, cUL, ETL, CETL.
2020/07/07
Lampu LED Lampu

Lampu LED Lampu

Lampu Glamor LED Lampu salawasna fokus kana pamutahiran kualitas sareng jaminan. Kinerja anu alus pisan parantos kéngingkeun seueur reputasi sareng pesenan di dunya. Kami ngan ukur yakin "cahaya kualitas" anu tiasa ngasuransikeun "kahirupan kualitas".
2020/07/07
Lampu surya

Lampu surya

Produk énérgi anyar urang utamina pokus sadayana dina hiji siri lampu jalan SL01 solar, cerdas sareng hemat energi.
2020/07/07
Produk Cahaya Jero rohangan

Produk Cahaya Jero rohangan

Lampu Glamor Produk lampu indoor utamana terpadu lampu LED panel sareng lampu samping sareng lampu tukang; Sisi sampingan urang gaduh séri SPL, NPL sareng sérial NSF, lampu tukang kami gaduh séri ADL, séri DLC, séri EDL sareng siri RDL; Sumawona, pikeun séri ADL mangrupikeun desain adjustable; SPL, DLC & séri EDL aya 2 dina 1 desain, robih gampang resessed ka permukaan dipasang.
2020/07/13
Tim Profesional sareng Peralatan
Langkung ti 30 insinyur senior sareng desainer anu damel di Glamour ayeuna. Sareng ku parangkat ékspérimén maju, kami parantos ngembangkeun sareng ngararancang sérial produk industri anu ngalaksanakeun rupa-rupa kaperluan para pelanggan anu béda ti daérah sareng nagara anu béda-béda, sareng dieusian sakitar 80 patén dugi ka ayeuna.

Glamour ogé gaduh séri-séri garis produksi otomatis otomatis, sapertos mesin las otomatis, mesin ngeusian lem, mesin pamasangan, mesin SMT, mesin ekstrusi, mesin motong, mesin uji sepuh sareng langkung ti 300 set alat uji anu tiasa mastikeun kami kuat kapasitas produksi tiasa ngadamel seueur pesenan gampang ti merek-merek kasohor di sakumna dunya.
Profil Perusahaan
Diadegkeun dina taun 2003, Glamour parantos komitmen kana panalungtikan, produksi sareng penjualan lampu hiasan LED, lampu padumukan, lampu arsitéktur luar sareng lampu jalan saprak ngadegna.

Tempat di Kota Zhongshan, Propinsi Guangdong, China, Glamour gaduh 40,000 méter pasagi taman produksi modern industri, kalayan langkung ti 1000 pagawé sareng kapasitas produksi bulanan 90 kontaner 40FT.

Kalayan ampir 20 taun pangalaman dina médan LED, ikhtiar usaha Glamour urang& dukungan para nasabah sareng luar negeri, Glamour parantos janten pamimpin industri pencahyaan hiasan LED. Glamour parantos réngsé ranté industri LED, ngumpulkeun rupa-rupa sumber daya preponderant sapertos chip LED, encapsulation LED, manufaktur lampu LED, manufaktur peralatan LED
Panaliti téknologi LED.

Sadaya produk Glamor nyaéta GS, CE, CB, UL, cUL, ETL, CETL, SAA, RoHS, REACH disatujuan. Samentara éta, Glamor ngagaduhan langkung ti 30 patén-patén salami ayeuna. Glamour henteu ngan ukur supplier mumpuni pamaréntahan China, tapi ogé pembekal anu dipercaya pisan tina sababaraha perusahaan internasional anu kasohor ti Éropa, Jepang, Australia, Amérika Kalér, Wétan Tengah jsb.

DAPATKEUN DI NGOMONG US

Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese